Baby Shark er den mest sette YouTube videoen noen sinne

0
1263

Hvis noen benytter argumentet at noe er bra fordi det er populært trenger du bare henlede deres oppmerksomhet til YouTube og Baby Shark. – Nå er det offisielt, sangen om haifamilien er tidenes mest populære YouTube video.

Fra før det animerte rovdyret svømte forbi hiten til Luis Fonsis Despacity var 7,4 milliarder visninger rekorden. Baby Shark har så langt 7,05 milliarder visninger og den klatrer fortsatt.

Les: Ville selge James Bond for 5,5 milliarder

Bortsett fra de repeterende, fengende tekstene og dansetrinnene, er det absolutt et mysterium hvordan barnesangen Baby Shark ble så populær.

Baby Shark er en gullkalv
Baby Shark er en sang som har eksistert en stund, nærmere bestemt siden 1970-tallet, men sangen ble først populær da den ble produsert av Sørkoreanske Pinkfong.

Det var Pinkfong-versjonen som startet viral mani som begynte i Sørøst-Asia og senere over hele verden.

Jonathan Wright er av den oppfatning at Pinkfong har stjålet ideen sin for tolkningen av sangen. Saken ble henvist til den koreanske copyright-kommisjonen.

Hvis du ikke har sett Baby Shark ennå, kan du sjekke det ut nedenfor.

Les på F7: Dette er årets mest populære spill

Det er verdt å legge til at sangen er så populær at den har funnet mange leker og dingser for barn … og til og med til Just Dance 2020-spillet.

Les på Sporten: Knottemerkene fra Merseyside-derbyet preger fortsatt Thiago