Barbie skuespiller Margot Robbie ble tilbudt millioner for bilder av føttene hennes

0
662
Margot Robbie

Etter kontroversen rundt filmen «Barbie» som for lengst har spilt inn en milliard dollar, har Margot Robbie avslørt at hun har blitt kontaktet med tilbud på 300 000 euro for bilder av føttene hennes.

En plattform kalt Fun With Feet, hvor enkeltpersoner kan bytte fotbilder, sendte dette lukrative forslaget til den 33 år gamle Barbie-skuespillerinnen utelukkende for å vise frem føttene hennes.

I et brev rettet til Robbie uttrykte en representant for plattformen ved navn Liz sin interesse for å samarbeide om fotrelatert innhold inspirert av «Barbie».

Les på F7: Kevin Spacey frifunnet og klar med ny film

Dette samarbeidet, ifølge representanten, kan potensielt gi betydelige økonomiske gevinster.

«Kjære Margot, jeg heter Liz og jeg lager tusenvis av fotbilder på Fun With Feet… Jeg ligner også mye på deg. Barbie er alle kvinner, men vi er virkelig Barbie – Stereotypisk Barbie, uansett,» skrev hun i ett brev.

«Jeg vil gjerne samarbeide med deg om Barbie-inspirert innhold som vil tjene oss begge millioner. I tillegg tilbyr Fun with Feet å betale deg 300 000 euro som en startbonus.

«Hvis jeg har rett, vil vi være i stand til å utnytte vår likhet – og verdens besettelse av alt Barbie – uten ende, alt takket være føttene våre!»

Liz ga også et lignende tilbud til Ryan Gosling, som deler skjermen med Margot Robbie i «Barbie»-filmen.

Hvor mye penger tjente Margot Robbie på «Barbie»?
Når det gjelder Margot Robbies inntekter fra ‘Barbie’, antydet de første estimatene en sum på rundt 12,5 millioner dollar.

Imidlertid har filmens enestående suksess åpnet døren for at Robbie potensielt kan tjene opptil 50 millioner dollar for hennes opptreden alene.

For øyeblikket skiller ‘Barbie’ seg ut som årets mest innbringende film, og har pr i dag solgt billetter for over 1,2 milliarder dollar over hele verden.

Denne prestasjonen markerer også en betydelig milepæl, der filmens regissør og medforfatter Greta Gerwig ble den første kvinnen som uavhengig regisserte en film som overgår milliardinntektsgrensen. IMDb rapporterte at filmens budsjett var omtrent 100 millioner dollar.

LES OGSÅ: Rodrygo: Barcelona-kontrakten lå klar for signering