Premier League-spiller utsatte medisinsk test «for å se Love Island»

0
755

Det er ikke mange spillere som er «modige nok» til å utsette en medisinsk behandling, men svært få ville drømme om å gjøre det Kell Watts gjorde før låneskiftet til Wigan.

Newcastle-høyreback Watts ba League One-laget om å utsette medisinsk behandling fordi Love Island var på.

23-åringen har returnert for et nytt lån hos Wigan fra sin moderklubb, men var ikke villig til å sjekke inn for medisinsk behandling før han var ferdig med å se en episode av det populære datingprogrammet. – det nærmer seg tross alt sesongavslutning.!

Les: The Witcher er satt på vent på ubestemt tid: Sesong 3 kan være finalen

Klubblegen Jonathan Tobin delte Watts’ uvanlige forespørsel på sosiale medier etter at låneovergangen ble offisielt bekreftet.

Han twitret (eller Xet): «Den eneste forhåndssigneringsmedisinen jeg noen gang har gjort som måtte utsettes fordi signaturen insisterte på å se Love Island.

«Spøker ikke engang. Tics, jeg gir deg Kell Watts. for en fyr.»

Watts vil spille på DW Stadium to år etter at han først ankom, etter å ha tilbrakt tid i Stevenage, Mansfield Town, Plymouth Argyle og Peterborough United.

Les på Sporten: Mauro Icardi har signert og funnet sammen med Wanda Nara igjen

Den tidligere engelske U21 landslagsspilleren begynte i Newcastles akademi i en alder av bare åtte år. Imidlertid har han bare gjort én senioropptreden for Magpies som kom i 2019/20-sesongen under et 3-1-tap mot Liverpool på St James’ Park.

I forkant av tilbakekomsten til Wigan sa Watts at «det føltes som hjemme».

«Da det først skjedde, var det noe jeg virkelig gledet meg til å gjøre,»

«Sist gang jeg var her føltes det som hjemme, så det er deilig å være hjemme igjen!

«Sist gang jeg var her, skapte jeg minner som vil vare hele karrieren min, og jeg ønsker å lage flere minner i en Wigan-skjorte nå.

Watts første kamp vil være opp mot Derby, men ikke før deres første runde i EFL Cup-oppgjøret mot Ryan Reynolds og Rob McElhenneys Wrexham.

Les på F7: Netflix har latt seg inspirere av rettssaken mot Johnny Depp med Amber Heard