The Witcher er satt på vent på ubestemt tid: Sesong 3 kan være finalen

0
532
  1. Netflix slapp akkurat andre del av den tredje sesongen av «The Witcher», den siste med Henry Cavill i rollen som Geralt of Rivia. Erstatteren hans skulle bli Liam Hemsworth, men dette kan ta en uventet vending.
  2. Det ser ut til at TV-programmet har blitt satt på vent til tross for at det er bekreftet en fjerde del, og det er ikke klart at produksjonen vil gjenopptas.

Les: Microsoft signerer «bindende avtale» for å beholde Call Of Duty på PlayStation etter Activision-fusjonen

Alt har oppstått som et resultat av en publisering av Redanian Intelligence, der de hevder at innspillingen av den fjerde sesongen var planlagt til september. Men selv om de påpeker at dette kan skyldes streiken til manusforfattere og skuespillere i Hollywood, hevder nettstedet at det kan være flere årsaker bak det, og det kan gjøre den tredje delen til den som avslutter ‘The Witcher’.

For øyeblikket er det spekulasjoner om at filmingen, hvis den gjenopptas, kanskje ikke starter før i 2024, uten noen spesifikk dato. Det er imidlertid de som spår at serien kanskje aldri ser dagens lys med Liam Hemsworth, som ikke engang ville ha tid til å tre inn i hovedpersonens sko.

Cavills avgang, fallende seertall og høye kostnader
Tilsynelatende er det flere grunner til at Netflix kan vurdere å avlyse showet for godt. På den ene siden er kostnadene for The Witcher veldig høye, og uten å gå videre gikk lønnen til Henry Cavill i den tredje delen fra 400 000 til én million dollar per episode. Dette, sammen med det progressive fallet i seertall, har provosert en debatt om kontinuiteten i serien.

I tillegg er det en del usikkerhet rundt kontroversen rundt Cavills avgang og ankomsten til Liam Hemsworth, hvis signering har provosert frem alle slags reaksjoner fra fanmiljøet. Frykten for en boikott kan få Netflix til å dra nytte av denne ubestemte pausen til å revurdere strategien sin med «The Witcher».

Les på Sporten: Jordan Henderson blir tidenes best betalte engelske spiller

Uansett vil denne forsinkelsen bety at den fjerde (og muligens siste) sesongen ikke vil se dagens lys før i 2025, ettersom innspillingen ikke vil gjenopptas før en gang i 2024.