Bare Egil og Aslag ute med debutsingel «Pupper og penger»

0
782
Foto: LP Lorentz

Bare Egil og Aslag er ute med den fengende singelen «Pupper og penger» som ledsages av en ellevill video. Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn.

Hør og se video av «Pupper og penger» her

Bare Egil og Aslag debuterer i en alder av godt under seksti år med en singel som hyller tiden vi lever i. Endelig kan man usjenert dyrke de viktige ting i livet; utseende og mammon, uten å måtte skjemmes over det.

Dette gjør de til et komp bestående av suggererende, moderne rytmer de har programmert helt selv, nesten uten bruk av ferdiglyder fra Yamaha-synthen han ene har kjøpt seg.

Les på F7: «Livets tre» vokser midt i Dødehavet

Til tross for at dette er en debutsingel, er gutta ikke helt ukjente med platebransjen fra før. Begge har vært sentrale bakmenn i flere tiår, for å si det sånn. Men nå virkeliggjør de drømmen om å stå forrest på scenen. Nå er det endelig deres tur til å skinne, være stjerner.

Vær så snill og behandle dette på mildest mulig manér. Husk at disse karene neppe har mange år igjen og la dem få smake litt på popstjernedrømmen før det er for sent.

Les på Engelske Klubber: Benitez gjør det eneste rette: Seamus Coleman har ingen planer om å forlate Goodison Park

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære underholdere som i mange år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. «Bare» Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, som Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn) og TV-show som Brille og Kongen befaler. 

Sammen presenterer de et barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke, og nå kommer endelig det etterlengtede debutalbumet som slippes høsten 2021. Albumet «Enda mer superpopulære» består av 11 fengende låter som spenner over flere sjangre, fylt med tankevekkende tekster, enestående melodier, og ikke minst, masse humor og ironi. Bare Egil og Aslag har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både hos barn og voksne, og hele familien kan glede seg til ny musikk og stor norgesturné i 2021.