Siste sesong med Jodie Whittaker som Doctor Who

0
779
Bilde BBC

Jodie Whittaker, som har spilt den 13. doktoren i serien, har vært i rollen siden 2017. Variety skriver at hun nå forlater den suksessfulle BBC-serien, som har blitt sendt siden 1963.

Whittaker var den første kvinnelige doktoren.

Les: Bare Egil og Aslag ute med debutsingel «Pupper og penger»

Her er alle: William Hartnell, Patrick Troughton, Jon Pertwee, Tom Baker, Peter Davison, Colin Baker, Sylvester McCoy, Paul McGann, Christopher Eccleston, David Tennant, John Hurt, Matt Smith, Peter Capaldi & Jodie Whittaker.

Du legger muligens merke til at det er 14 navn på lista. War Doctor: John Hurt som kom i en 50-årsjubileums episode var teknisk ikke klassifisert som en Doctor. The War Doctors opprinnelse i mini-episoden «The Night of the Doctor» hvor den åttende doktoren ønsker å regenerere seg som en kriger, i stedet av en lege. Dette bekreftes når han regenererer som John Hurt, hvis første ord er «Doctor no more». Deretter slutter han seg til den tiende og ellevte legen i et forsøk på å stoppe krigen på deres hjemplanet Gallifrey.

Les på Sporten: Maxi Lopez sin reise fra Barcelona til italiensk tredjedivisjon er over

Doctor Who-stjernen Jodie Whittaker slutter i den klassiske serien på slutten av neste sesong, sesong 13, som skal premiere senere i år. … Speilkilder sier at Whittaker ønsker å forlate showet for å være tilgjengelig for å påta seg andre roller.

Les på F7City: Trolltunga autorisert som Nasjonal turiststi