Bayern München stjerne Jérôme Boateng er romvesen i Men in Black

0
1297
Jérôme Boateng

Bayern München-stjernen Jérôme Boateng har allerede nok å henge fingrene i ved siden av å spille fotball, han har et brillemerke og livsstilsmagasin som han eier og nå blir skuespiller til klubbledelsens fortvilelse.  

Jérôme Boateng regnes som en meget god forsvarsspiller han har vunnet fotball-VM og Champions League.  I 2013 vant Boateng (30) Champions League Bayern München, etter 2–1 mot Dortmund på Wembley. 14 måneder senere ble midtstopperen verdensmester med Tyskland etter 1–0-seier over Argentina etter ekstraomganger i Brasil.

Les: MIB 4 kommer til sommeren

Det har vært langt mellom minuttene spilt både på det tyske landslaget og Bayern München den siste tiden, så får Boateng litt glede i livet med en rolle som romvesen i den fjerde Men in Black-filmen, der Chris Hemsworth og Tessa Thompson spiller hovedrollene. Liam Neeson er også med som den eldre og «smartere» agenten.

Det bekrefter han til tyske Welt.

Les på Sporten: Liverpool-eier lover Jürgen Klopp et betydelig shoppingbudsjett

«Det vil definitivt være en unik og veldig spesiell opplevelse å se meg selv på skjermen»

Tyskeren sier han har sett alle filmene siden den første av science fiction-komediene kom ut i 1997.– Jeg har vært stor fan av Men In Black siden den første filmen, så jeg var svært fornøyd og meget overrasket da forespørselen fra Sony Pictures kom inn, sier Bayern München-profilen.

Les på Helsesjefen: Vi elsker kaffe, men hvor mye er for mye?

I 2016 fikk han kritikk fra styrelederen i Bayern München for å ha for mange baller i luften.

– Det ville vært til interesse for han og hele klubben at han kommer litt tilbake til jorden, har Karl-Heinz Rummenigge uttalt ifølge Welt.

Boateng mener derimot at filminnspillingen ikke kommer til å prege prestasjonene på banen.

– Innspillingen har gitt meg en positiv opplevelse, sier han.