Bekrefter Blade Runner TV-serie

0
278

Oppfølger til Blade Runner 2049 er bestilt.

Blade Runner 2049, regissert av Denis Villeneuve, er en av de største oppfølgerne som noen gang er laget, og åpner vakkert opp verden som først ble skapt av Ridley Scott (og skrevet av Philip K Dick).

En oppfølgerserie til filmen ble diskutert tilbake i november 2021, da Ridley Scott avslørte i et BBC Radio 4-intervju at det var skrevet en pilot for programmet.

LES: Barcelona satser på nok et gratisraid hos Chelsea

«Vi har allerede skrevet piloten for Blade Runner og bibelen … så vi presenterer allerede Blade Runner som et TV-program, som sannsynligvis vil de første 10 timene,» bemerket Scott.

Nå er Blade Runner TV-show offisielt, og det vil skje på Prime Video.

Dette er ifølge Variety, som har scoopet. Showet skal hete Blade Runner 2099 og foregår rundt 50 år etter hendelsene i Villeneuves fantastiske film.

Når han snakket om den nye serien, sa Vernon Sanders, sjef for global TV for Amazon Studios: «Den originale «Blade Runner», regissert av Ridley Scott, regnes som en av de største og mest innflytelsesrike science-fiction-filmene gjennom tidene, og vi er glade for å introdusere ‘Blade Runner 2099’ til våre globale Prime Video-kunder.

«Vi er beæret over å kunne presentere denne fortsettelsen av ‘Blade Runner’-serien, og er sikre på at ved å slå oss sammen med Ridley, Alcon Entertainment, Scott Free Productions og den bemerkelsesverdig talentfulle Silka Luisa, vil ‘Blade Runner 2099’ opprettholde intellektet, temaene og ånden til filmforgjengerne.»

Showrunner Luisa har tidligere vært produsent på Halo og The Shining Girls.

Denis Villeneuve ser ikke ut til å ha noe engasjement i showet, men han blir holdt opptatt med Dune 2 og TV-spin-offen Dune: Sisterhood.

Gitt at Amazon har lagt vekten sin bak fantasy-sjangeren med Lord Of The Things TV-show – et av våre valg av de beste Amazon Prime-seriene – er det flott å se dem støtte et massivt sci-fi-prosjekt også.