Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

0
1092

Det holder selvsagt ikke å bare legge ut bilder, det må forklares hvorfor. – Popstjernen Britney Spears går inn i detalj om sine tanker om hvorfor.

En reaksjon

De siste ukene har vært knalltøffe for Britney Spears som kjemper for sin egen frihet. – Nå havner hun i overskriftene igjen, denne gangen med noe langt hyggeligere enn gamle menn som skal kontrollere hennes liv.

Les: Popstjernen Ed Sheeran har fått drakt nummer 17

I det første innlegget delte hun totalt syv bilder. Seks av dem var toppløse bilder av seg selv, mens den syvende var et bilde av en rose.

I det andre innlegget, mindre enn et døgn senere, la Britney til fire flere toppløse bilder og inkluderte igjen en rose, denne gangen som en emoji for bildeteksten.

Hvorfor delte Britney Spears toppløse bilder?
Sangeren skrev en lang melding med sitt første innlegg for å forklare hva hun gjorde og insisterte på at hun ikke hadde hatt en boob -jobb.

Les på Sporten: Solskjær vil tilby fire nøkkelspillere samme lønn som Pogba

«Nei gutter … jeg fikk ikke en boob -jobb på bare en uke … og jeg er heller ikke gravid,» forklarte hun.

«Jeg har bryster på disse bildene fordi jeg spiser mat mat.

«Før jeg viser deg flere bilder av kroppen min … Jeg vil at du skal forstå tankene mine om å avsløre huden min. Etter min mening er det ganske vridd den umiddelbare responsen på når en kvinne er varm og de vil kaste et lag … nei … jeg snakker ikke i en strippeklubb eller en forestilling … bare på en praktisk skala for å være i bilen din og innse at du har på deg en dum langermet skjorte om sommeren!

«Jeg vedder på at du lurer på hvorfor jeg skulle avsløre kroppen min nå. Vel, det er fordi jeg ble født inn i denne verden naken og jeg føler ærlig talt at verdens vekt har vært på skuldrene mine, og det har fått meg til å se meg selv slik .

«Jeg ønsket å se meg selv på en lettere måte … naken … som måten jeg ble født på og for meg å se tilbake på bildene mine når jeg skyter det er vanvittig psykologien ved å se meg selv i min reneste form gir bevis på at smerte, vondt, tårer og tunge byrder er ikke den jeg er.

«Jeg er en kvinne, en vakker sensitiv kvinne som trenger å se på meg selv i min reneste form.»