The Killers med nytt album: Handler Om Brandon Flowers barndomsby

0
665
The Killers EFE

Det er Killers ‘syvende studioalbum kom ut på fredag.

Det amerikanske rockebandet The Killers har gitt ut sitt syvende studioalbum med tittelen Pressure Machine som henter inspirasjon fra hovedvokalisten Brandon Flowers ‘hjemby Nephi (Utah).

Les: Popstjernen Ed Sheeran har fått drakt nummer 17

Flowers tilbrakte en stor del av barndommen i Nephi, albumet er en studie av karakterene som bodde i byen med bare 5.300 innbyggere.

Historiene fra Flowers formative år – 10-16 – ispedd kommentarer fra naboer, ettersom folk åpner opp for valg, angrer, lokale tragedier og generelle kamper i livet. En av dem som ble berørt er opioidepidemien som har ødelagt byer som Nephi over hele Amerika.

«Da jeg flyttet til Nephi følte jeg ikke at jeg tilhørte ettersom jeg var fra Las Vegas,»

Les på Sporten: Everton-supporterne slipper å lure: Benitez har definitivt ikke kommet for å rasere klubben

«Her var jeg, i denne veldig landlige landsbyen, hvor det er en rodeo, folk tygger tobakk og bruker Wrangler -jeans som bare countrymusikk folk bruker.

«Jeg ønsket å få helvete ut. Nå har jeg vokst til å elske de tingene. Det er ikoniske amerikanske, vestlige ting.

«Og Nephi er vakker. Det er i skyggen av Mount Nebo, som er en av de høyeste toppene i Utah. Men jeg så ikke skjønnheten da jeg var der. Jeg satte ikke pris på det.»

The Killers planlegger verdensturne med start i mai 2022 så langt steder som USA, Storbritannia, Irland, Tyskland, Kroatia, Frankrike, Spania, Tsjekkia, Russland og Canada på lista. – Detaljer og flere steder kommer etter hvert.