by:Larm utsettes

0
806

Alle store festivaler og konsert har blitt avlyst i 2020 etter at Covid-19 inntok Norge. Vi er optimistiske for 2021, men året starter med at by:Larm ser seg nødt til å utsette til høsten.

2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt. Men vi ser også at smittesituasjonen i landet – og særlig Oslo – fortsatt er ustabil, og vi har derfor ikke noe annet valg enn å utsette 2021-utgaven av by:Larm til høsten, skriver festivalen på sine nettsider.

Les: Årets actionflipp! «Jiu Jitsu», Nicolas Cage og aliens»

Vi gledet oss stort til en festivalhelg som yret med musikk for landets musikkelskere, og sårt tiltrengt faglig påfyll for en bransje i krise. Samtidig innså vi mer og mer at det ville bli umulig å lage by.Larm i mars uten å gå på akkord med kjernen i hva festivalen skal være: en møteplass fylt med musikkglede og kunnskap.

Å utsette er en tung avgjørelse å ta, men det er likevel den riktige avgjørelsen å ta. Vi tror, og håper, at et by:Larm på høsten 2021 vil være en mer fullverdig opplevelse og ha mye mer å tilby musikkbransjen.

Vi rykker nå tilbake til start i planleggingen og setter i gang med å lage møteplassen by:Larm 30. september til 2. oktober 2021, lover bransjefestivalen.

Les på Sporten: Sammenligning: Solskjær i Manchester United og Lampard i Chelsea