Californication-stjerne spiller Cortana AI i TV serien Halo

0
1223

Da vi fant ut at det klassiske spillet Halo fikk sin egen TV-serie, var vi veldig, veldig spente – til tross for at Showtime, nettverket som står bak TV serien ikke hadde så mange detaljer å by på. 

Showet var først planlagt for produksjon i 2014, men de som så filmen skjønner de trengte å ta en pause både for at publikum skulle glemme filmen og for å komme opp med noen originale ideer.  Først i 2018 fant vi ut at produksjonen ville starte tidlig i år. Da visste vi at showet ville ha ti timers lange episoder, at Lone Star-«showrunner» Kyle Killen ville være utøvende produsent, og at Rise of the Planet of the Apes regissør Rupert Wyatt ville regissere minst noen av episodene.

Les: Instagram og WhatsApp får lengre navn

Og nå har vi litt mer detaljer i form av en rollebesetning.

Det går rykter om en gigantisk produksjon, hvor stor i kroner å øre er det ingen som snakker om, men lista er lagt høyt om dagen. – Det sies av Microsoft som eier både X-box og Halo har satt av et større budsjett enn det Game of Thrones hadde å rutte med.

Natasha McElhone, som du kanskje kjenner fra Californication, vil spille som både Cortana AI og som Dr. Catherine Halsey, arkitekten for supersoldatene. Fargos Bokeem Woodbine vil spille en «ex-militær privatperson» som kolliderer med Master Chief, og Catastrophe’s Kate Kennedy vil spille spartan, sammen med skuespillere fra The Witcher and Avengers.

Produksjonen startet tidligere i år, som lovet, men fordi dette skal bli «stort» må vi vente til 2021 før det kommer til en skjerm nær deg.

Les på Sporten: Pengene fosset inn til Derby minutter etter at Wayne Rooney signerte!

Mens du venter kan du f.eks finne frem konsollen og spille litt:

«Halo Infinite – «Discover Hope» Cinematic Trailer | E3 2019″