Gollum skal regissere Venom 2

0
1145

Andy Serkis har over 100 filmer bak som som skuespiller, men han har først i det siste begynt å bli gjenkjent på gata. Årsaken er tv dokumentarer som » Hvem er inni Gollum i Ringenes Herre?» og hvordan har de klart å gjøre Ceasar i Planet of the Apes så levende» ? Han er uten tvil den skuespilleren som har hatt størst roller og som samtidig er minst kjent.

Les: Disse kan vinne Gullsnutten 2019

Det er bare å gå igjennom noen av de 100 rollene han har hatt så skjønner du poenget:

  • Black Panther: Ulysses Klaue
  • Star Wars: The Last Jedi: Snoke
  • War for the Planet of the Apes: Caesar
  • Star Wars: The Force Awakens: Supreme Leader Snoke
  • Avengers: Age of Ultron: Ulysses Klaue
  • Dawn of the Planet of the Apes: Caesar
  • Hobbiten: En uventet reise: Gollum
  • Ringenes herre: Atter en konge: Gollum / Smeagol

I tillegg til å være usynlig med motion caption er han også stemme i en rekke filmer, blant annet er han Balo i Mowgli og Captain Haddock i Tintin.

Startet ut som britisk teater- og stemmeskuespiller, inntil han fikk rollen som Gollum, det ble hans store gjennombrudd.

Andy Serkis, best kjent for å spille aper og Gollum, skal regissere oppfølgeren til Tom Hardys Marvel-film!

Fornøyd med inntjening, men ikke med omtaler

Venom ble sett av 140 000 nordmenn på kino, og filmen hintet skamløst om en oppfølger. Allerede i november satt Sony av 2. oktober 2020 for en Untitled Sony-Marvel sequel, og vi regnet det som en bekreftelse.

Andy Serkis har kun regissert én film så langt, men lang erfaring som Second Unit Director på blant annet Hobbit-filmene. Venom fikk dårlige kritikker, men tjente bøtter med penger, de dro inn 856 millioner dollar. – Ved å hente inn Andy Serkis, som er kjent for å være en meget kreativ kar, håper de å gjøre oppfølgeren til en like stor kassasuksess, men også klare å gjøre en bedre film slik at de han bygge et filmbrand rundt Venom.

Det sies at  Tom Hardy, mr Venom selv skal ha foreslått Andy Serkis som regissør. Det er blitt bekreftet via Twitter at Andy Serkis skal sitte i regissørstolen.

Les på Sporten: Pengene fosset inn til Derby minutter etter at Wayne Rooney signerte!

«It’s happening. The Symbiote has found a host in me and I’m ready for the ride…Can’t wait! #venom #venom2 #marvel»