Ville ikke ha modeller som var store eller som kunne stå og tisse

0
1170

Mannen som kom på i sin tid å kalle  Victoria’s Secret modellene for «engler» Ed Razek (71) har fått sparken, men partene har blitt enige om å kalle det at kan går av med pensjon. – En ting er helt sikkert, den gamle markedssjefen er helt i utakt med verden av i dag noe han beviste i fjor da han klarte å lire av seg negative kommentarer om store modeller og transkjønnede personer.

Detr er ingen tilfeldighet at han pensjoneres bare en uke etter Victoria’s Secret i et forsøk på å rette opp på sitt etterhvert meget frynsede rykte lanserte sin første transkjønnede modell Valentina Sampaio.

Les: Californication-stjerne spiller Cortana AI i TV serien Halo

Hun er, som du ser av Instagram-bildet under så fin at selv den mest innbitte heterofile mann kunne la seg lure utpå.

Det er Wall Street Journal som melder at markedssjef Ed Razek nå går av med pensjon, Victoria’s Secrets toppsjef Leslie Wexner sier til avisen at Razek fortalte at han ville trekke seg for et par uker siden. – Hun har arvet et merke i trøbbel etter Jan Singer som forlot skuta på grunn av fallende inntekter og et merke som ikke har fulgt med i timen.

Les: Disse kan vinne Gullsnutten 2019

Ed Razek, fra «mastermind» til gammal gris på rekordtid.

Det var Razek som sto bak konseptet at Victoria’s Secrets-modellene ble kalt engler, og han har fungert som merkets kreative direktør siden 1983.
WSJ skriver at han har vært en av dem som har jobbet frem merkets sexy image som nå blir kritisert. Nylig fortalte Karlie Kloss om hvorfor hun ga seg som modell for merket og at hun ikke følte det representerte hvem hun er som person.

Les på Sporten: «Hands, hands, hands, hands. Alt er hands»