Pierce Brosnan og Will Ferrell ser det latterlige i Eurovision Song Contest

0
1196
Will Ferrell som nyhetsanker Ron Burgundy

Vi tenker umiddelbart det er mye som for humor når Will Ferrell skal lage film om Eurovision Song Contest, men det er en enorm fallgrube. – Det å lage komedie av noe som allerede er tåpelig er fryktelig vanskelig. 

Ideen til Will Ferrell som er amerikaner har kommet når han har opplevd sin svenske kone sin brennende entusiasme omkring sangkonkurransen og hennes venner sine fester og lister mens sendingen foregår.

Men hva den 66-årige skuespilleren Pierce Brosnan, som vi digger som James Bond skal være med på filmen, uten at det er røpet hva han skal spille.

Les: Gollum skal regissere Venom 2

 

Den kommende komedien produseres for Netflix, og Ferrell skriver manuset og skal spille den ene hovedrollen: Den andre er det Rachel McAdams som har tatt på seg. Skal vi tro Iceland Review er begge to klare for å spille islendinger i filmen.

Om hvorfor han vil lage denne filmen har Will Ferrell forklart at han lenge har vært stor fan av den TV-sendte og storstilte sangkonkurransen. Sammen med sin svenske kone, Viveca Paulin, har han fulgt sendingene i årevis, han skal ha blitt introdusert for fenomenet for hele 20 år siden.

Må innrømme at det at han er en «fan» er bekymrede, men det at han har laget filmer som A Night At The Roxbury, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy og, Talladega Nights – The Ballad Of Ricky Bobby gjør at vi slapper litt mer av.

Les på Sporten: Bekreftet: Manchester City har ny portugiser på vingen

Og, hvis du ikke har sett denne før, gjør det nå!.

Will Ferrel skal ha vært å finne blant publikum under finalen i Lisboa i 2018 – for å gjøre research.