«Chernobyl» regissør Johan Renck skal lage «The Last Of Us»

0
737

Med 14 Bafta nominasjoner etter å suksessen «Chernobyl» er den svenske regissøren Johan Renck ettertraktet, nå er arbeidet med å gjøre en spillsuksessen om til en TV suksess.

Spillet «The Last Of Us» er noe så sjeldent som et vakkert zombie spill, etter Sony Computer Entertainment ga det ut i 2013 fikk det raskt lojale fans. Samtidig som vi får informasjon om at «The Last of Us» blir til en tv serie med stilsikre Johan Renck i registolen ser vi en full oppdatering av spillet kommer i en toer.

Les på Sporten: Forlenger med 37-årig Premier League keeper

Renck skal i det minste regissere pilotepisoden til TV-serien «The Last Of Us».

I et intervju med Discussing Film sier Renck at han også er hovedprodusent for prosjektet som etterhvert skal inn i strømmetilbudet til HBO.

Det er Craig Mazin, som skrev manuset til «Chernobyl», som står bak den nye serien. Denne gangen er det imidlertid en fiktiv handling som skal folde seg ut. Vi blir nemlig tatt med til et USA som er rammet av en zombie-apokalypse.

– Vi får se hvordan det går etter piloten. Jeg og Craig liker å jobbe sammen og vi kommer til å jobbe med andre prosjekter også, sier Renck i intervjuet.

Les: Kjendiser som handler med Bitcoins