Kjendiser som handler med Bitcoins

0
751

Frem til for nylig hadde ikke kryptovalutaen fanget allmennhetens interesse, og denvar nesten utelukkende forbeholdt ingeniører, utviklere og gründere som hadde vært involvert i oppstarten for et tiår siden.

Imidlertid fikk bitcoin-boblen i 2017 kryptovalutaer til å sveve i verdi, og førte til at millioner kjøpte kryptoshares og til og med opprettet egne minefarmer. Og til tross for det betydelige fallet i verdien av Bitcoin i ettertid, er det flere eksperter som spår en ny kryptovaluta-boom i nærmeste fremtid. 

Med et betydelig antall offentlige personer som allerede investerer formuene sine i kryptovaluta, ser det ut til at flere hopper med på bølgen. Og selv om man ikke har den store viten om hvordan man kjøper og handler, så finnes det flere investeringsrobotter for kjøp og salg av Bitcoins som gjør det hele for deg. 

Her er 4 kjendiser som offentlig har støttet forskjellige kryptokurser.

Snoop Dogg

Snoop Dogg uttrykte interesse for å ta imot Bitcoin for et kommende album i 2013, før valutaen hadde fanget publikums interesse. Selv om det ikke er kjent hvor mange album han til slutt solgte, solgte Snoop Dog dem til 0,3 BTC i 2013. Basert på bitcoin-verdi i dag, kunne han muligens ha tjent over omtrent 1000 dollar per album. Artistene gjorde også opptreden på et XRP Community Night-kryptoparty, ifølge The Coin Shark.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher er en sterk talsmann for Bitcoin og har til og med sitt eget investeringsselskap. I tillegg til å grunnlegge sitt eget investeringsselskap «A-Grade» i 2010, har Ashton Kutcher investert i UnikoinGold sammen med milliardæren Mark Cuban. Oppstarten av esports-spill ansvarlig for valutaen, Unikrn, markedsførte UnikoinGold som en valuta som skal brukes til å satse på spill som League of Legends, Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive. Skuespilleren har også investert i Uber, Airbnb og BitPay i det siste.

Mike Tyson

Mike Tyson er en av dem som så fremtiden til cryptocurrency før den virkelig hadde tatt av. I tillegg til å investere i Bitcoin, har Tyson produsert Bitcoin minibanker som er merket med den kjente ansiktstatoveringenen hans. Og i samarbeid med Bitcoin Direct kom han også opp med en Bitcoin Wallet med samme merkevarebygging som minibanken. I 2015 rapporterte Engadget at han hadde lansert et Bitcoin ATM-system, en virtuell lommebok som drives med bitcoins.

Madonna

Queen of Pop er en Ripple-entusiast. Madonna er en av mange offentlige personer involvert i å spre ordet om hvor enkelt og sikkert cryptocurrency er som betalingsmetode.

Queen of Pop slo seg sammen med Facebook og Ripple i fjor for en online innsamlingsaksjon til fordel for hennes Raising Malawi-stiftelse, ifølge Ethereum World News.

Ripple matchet hver dollar som ble donert til kampanjen, med Madonna som beskrev Ripples engasjement som et «sjenerøst engasjement» for organisasjonen hennes.