Claire Danes ektemann er med i siste sesong av Homeland

0
1547

Jeg må innrømme jeg trodde det var slutt for serien Homeland når de tok livet av hovedpersonen Nicholas Brody spilt av Damian Lewis i slutten av sesong tre, men de har klart å holde på lenge etter det.

Nå er den åttende og ettersom de har lovet siste sesong over og nåværende hovedperson manisk depressive og geniale Carrie Mathison har holdt det gående.

Claire Danes som spiller Carrie Mathison har klart å lure inn sin ektemann den britiske skuespilleren Hugh Dancy i en rolle som utenrikspolitisk rådgiver for den amerikanske presidenten.

Les: HBO: Har lagt planer for hva som kommer etter Game of Thrones

Hugh Dancy

Claire Danes har fortalt oss alle at det er slitt snart: «Homeland slutter etter denne sesongen»

Det er flere nye samtidig som Saul Berenson (Mandy Patinkin) blir enda mer sentral når serien nærmer seg slutten.  True Blood-skuespiller Sam Trammell er også ny, han vil spille visepresident Benjamin Hayes.

Les på Sporten: «Solskjær parkerer United-bussen!»

I den siste sesongen av Homeland får de se Carrie forsøke å stable livet på beina igjen etter å ha vært flere måneder i et russisk gulag.

Den endelige serien starter i slutten av 2019. Jeg lurer på om Claire noen gang savner Damien Lewis? – Vi gjør det. – Damien Lewis er forøvrig søkkrik hovedrolleinnehaver i suksesserien Billions.

Les på F7City: Fem ting du burde gjøre i Las Vegas