Conor McGregor kaster seg selvfølgelig rundt når Liverpool er til salgs

0
327
The One, the Only.

Du har sikkert ikke unngått å legge merke til Conor McGregor. Dette er kampsportutøveren som slenger like mye med leppa når han taper kamper, som når han vinner. Nå har UFC-stjerna dreid over til forretningsvirksomheten sin og «peilet seg inn» mot å være med på kjøp av Premier League-klubb.

Manchester United-fan Conor McGregor hevder at han har bedt om informasjon om å kjøpe Liverpool, etter at Fenway Sports Group la Anfield-klubben ut for salg.

LES OGSÅ: Matthew McConaughey blir med å kjøpe Washington Commanders

Conor McGregor antydet at han var interessert i å kjøpe Liverpool via sosiale medier UFC-stjernen hevdet at han ville elske å ta over Merseyside-klubben.

Han har tidligere uttalt at han er en stor fan av rivalene Manchester United, og har blitt avbildet i United-drakt flere ganger.

Liverpool ble lagt ut for salg på mandag av Fenway Sports Group, FSG har eid klubben siden de kjøpte den tilbake i oktober 2010. Det spekuleres i en pris på 4 milliarder pund.

LES: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

Iren har ikke vært aktiv i UFC siden hans ødeleggende tap for Dustin Poirier i juli 2021, og har heller fokusert på hans svært vellykkede firma.

McGregor er neppe den eieren Liverpoolfansen ser for seg. De ønsker seg nok en litt mer solid aktør i som aller helst ikke elsker United.