Sylvester Stallone forteller på premieren av Tulsa King han var idiot og takket nei til nesten en milliard

0
401

Det er rått hvordan Sylvester Stallone i en alder av 76 år er tøffere nå enn da han var på «høyden» av sin karriere med både Rocky og Rambo. – I forbindelse med lanseringen av «Tulsa King» som handler om en gammel kriminell som har sluppet ut av fengsel forteller filmstjernen om en gang han var idiot og i effekt takket nei takk til nesten en milliard kroner.

Til Hollywood Reporter fortalte Stallone han i forkant av Rambo tre, (som var elendig) ble tilbudt en gigantisk kontrakt på en fjerde film.

Les: Conor McGregor kaster seg selvfølgelig rundt når Liverpool er til salgs

Det gikk så bra at actionhelten mot slutten av tiåret takket nei til en rolle som ville ha tjent ham 34 millioner dollar. «Vi holdt på å lage ‘Rambo III’. Vi trodde det skulle bli en kjempehit – det var før det kom ut. Og jeg ble betalt en formue for det. Så sier de: Vi vil lage ‘Rambo IV’. ‘Du får 34 millioner akkurat nå’. Jeg svarer: «La oss nå ikke gjøre noe forhastet».

‘Rambo III’ hadde premiere i 1988, og Hollywood Reporters reporter har regnet ut at de 34 millioner ville tilsvare 85 millioner amerikanske dollar i dag.

Det er ikke en blakk kar som promoterer SkyShowtime som har overtatt for Paramount + sin storsatsning «Tusla King». – Forbes mener Sylvester Stallone er verdt omkring 400 millioner dollar. (Pr i dag litt over 4 milliarder kroner)

‘Tulsa King’ kan streames på SkyShowtime i desember.

– Den er god nok. Det er ikke en vits. Hold kjeft din idiot. Nå kommer jeg ikke på noe annet … wow, sier Stallone.

Les på Sporten: Forsterkninger på alle fronter – En forsvarsspiller, en midtbanespiller og en spiss

I stedet gikk det 20 år før ‘Sly’ gjentok rollen som John Rambo.