Da Maurizio Sarri kom til Italia så han ut som en GTA karakter

0
1334

Maurizio Sarri har satt Torino i flammer da han landet for  å starte reisen med Juventus. -Den 60 år gamle manageren gikk av et privatfly, så ut som en majestetisk Grand Theft Auto-figur du ikke kødder med , før han dro til Continassa-treningsområdet på rundt 19:00 lokal tid.

Sarri ble deretter presentert til media på en pressekonferanse som varte i over en time, han mener managerjobben i Juventus er høydepunktet i sin karriere.

«I Napoli ga jeg alt, og etterpå  bestemte jeg meg for å ha en flott opplevelse i Premier League. Juve er den beste italienske klubben akkurat nå, og tilbød meg en sjanse til å dra tilbake til Italia. Det er toppen av en lang karriere».

«Jeg har aldri sett så mye besluttsomhet fra en klubb til å ansette en trener. De hadde en flott holdning som overbeviste meg, de var veldig sterke og viste følelser.»

Les: Du trenger ikke lenger lure på hvor tøff Rambo er som gammel

Den tidligere Napoli-sjefen erstatter Max Allegri etter at sesongens Serie A-vinner besluttet å avslutte som leder.

Jeg er her for å vinne på en underholdene måte

Sarri valgte å forlate Premier League etter bare en sesong.

Les på Sporten: Mundo Deportivo: Neymar er alt annet enn velkommen i Barcelona

«Maurizio forlater Chelsea med takk fra oss alle for det arbeidet han og hans assistenter gjorde i løpet av sesongen han tilbrakte som hovedtrener, og for å vinne Europa League, lede oss til en annen cupfinale og en tredje plass i Premier League , sier Chelsea direktør Marina Granovskaia en uttalelse på egen web.

Les på F7: Shell sjefen gir klimaråd: “Ikke spis jordbær om vinteren”

«Vi vil også gratulere ham med å sikre en så stor rolle i Serie A og ønske ham lykke til fremtiden.»

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning