Datteren til Lenny Kravitz og Lisa Bonet, Zoe, er den neste «Catwoman»

0
1373

Christopher Nolan’s Batman trilogi sørget for at DC Comics igjen ble aktuell som leverandør av superhelter på film, men ikke alle var like imponert.  Zoe Kravitz har så berømte foreldre at alt annet enn film/rocke-stjerne ville vært mer overraskende enn at hun nå er en av Hollywoods neste superstjerner.

I castingprosessen til The Dark Knight Rises ble hun fortalt hun ikke var aktuell for en stor rolle, noe Zoe har snakket om med Hollywood reporter.

«I den siste Batman-filmen [The Dark Knight Rises] fortalte de meg at jeg ikke kunne få en audition for en liten rolle de spilte fordi de ikke skulle «bli urbane.» Det var som, «Hva har det å gjøre gjøre med noe? ‘Jeg må spille rollen som,’ Yo, hva er det, Batman? Hva skjer med chu?»

Les: Hele Internett tar fullstendig av på grunn av dette Friends bildet

Matt Reeves er mer begeistret og har i skarpt konkurranse funnet sin kattekvinne. «War for the Planet of the Apes»-regissøren er i full gang med forberedelsene til sin kommende DC Comics-film «The Batman», og ifølge Collider er det Zoe Kravitz som har kapret tittelen Catwoman, etter å ha slått Zazie Beetz («Atlanta») og Eiza Gonzáles («Baby Driver») på målstreken.

Karakteren har, i likhet med Joker, høy status i Batman-universet – og vi har allerede sett henne på film en rekke ganger. Michelle Pfeiffers innsats i «Batman Returns» er mildt sagt uforglemmelig, og Anne Hathaway var ganske kul i Christopher Nolans «The Dark Knight Rises». Halle Berrys solofilm fra 2004…er vi ferdige med.

Vi vet så langt lite om handlingen i «The Batman», men tidligere i år landet Robert Pattinson den prestisjetunge tittelrollen etter å ha danket ut Nicholas Hoult. Det sies at filmen vil by på flere forskjellige skurker, og Jonah Hill skal være i forhandlinger om rollen som enten Penguin eller The Riddler.

Les på Sporten: RB Salzburgs sportsdirektør: Dere kan bare glemme Erling Haaland!

Zoe Kravitz har tidligere hatt biroller i filmer som «Mad Max: Fury Road», «Divergent», «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» og HBO-serien «Big Little Lies».