Den nye «Batmobilen» er «Fast and Furious»

0
819

Matt Reeves regissøren av The Batman frister så godt han kan. Den nye Batman-filmen med Robert Pattinson i hovedrollen, har brukt Twitter for å vise frem ting om filmen, og det siste er den nye Batmobilen.

Det er mange som lurer på om en skuespiller som slo igjennom i Twilight filmene faktisk kan ha nødvendig tøffhet for å spille Batman, drakt og «bil» ser ihvertfall bra nok ut.

Etter å ha sett de tre bildene som er «lekket» får vi en «Old school Mad Max feeling» .

Les: South by Southwest er avlyst

Selv om det er litt igjen for å bli som den strålende Batmobilen som ble brukt i 80-talls Batman-filmene, ser disse nye bildene (som kommer med ingen faktiske detaljer) fantastiske ut.

Som du ser er det baksiden av bilen som er veldig flaggermus-lignende – spoileren ser ut til å være delt i to og ligner flaggermusvinger.

Les på Sporten: Real Madrid har fått beskjed prisen er 800 millioner

Og så er det motoren – de røde neonlysene viser frem en motor med alvorlig antall hestekrefter, selv om vi ikke tror at han vil kunne snike seg rundt i denne tingen, da de lysene vil bety at han blir sett en kilometer unna.

Batman kommer 25 juni 2021, så med mer enn ett år unna er vi overrasket over at vi får bilder som dette, men er veldig glad for at det skjer.