Derfor byttet Greta Thunberg navn til Sharon

0
1177

Greta Thunberg har i løpet av det siste året blitt en av verdens mest kjente personer. Vi har alle blitt klar over hennes glødende miljøengasjement og hvordan hun har endret oppfatningen til maktpolitikere verden over. – Det som har overrasket oss er hvor mye humor den 16 år gamle aktivisten har.

Først eide hun USAs President Donald Trump da hun ble angrepet og nå har hun respondert til kjendisutgaven av et quiz program «Celebrity Mastermind» med nok en gang vise hun har humor og eier sosiale medier.

Les: Liverpool er stedet der ungdommen lærer å fly

Derfor byttet Greta Thunberg fornavnet til Sharon
Greta Thunberg byttet nylig navnet sitt på Twitter og kalte seg Sharon i stedet. Det kom til ære for en quizdeltager på det britiske TV-programmet ‘Celebrity Mastermind’, der skuespillerinnen Amanda Henderson av programleder John Humphry ble stilt følgende spørsmål:

«Hva er navnet på en kjent ung svensk klimaaktivist?, som i 2019 har reist og holdt taler og fått oppmerksomhet over hele verden»

Den britiske skuespilleren var helt blant og etter litt nøling kom med det mesterlige svaret «Sharon»

Les på Sporten: Guardiola tipser United om hva de bør gjøre med Solskjær

Den britiske skuespilleren ble bedt om å si navnet på en ung svensk klimaaktivist, som i 2019 har holdt et bredt spekter av taler som har vakt oppmerksomhet over hele verden.

Amanda Henderson var helt blank med spørsmålet og gjettet bare et navn, hvoretter hun svarte: ‘Sharon’.

Programlederen John Humphry så veldig overrasket ut, et videoklipp av Amanda Hendersons overraskende svar på spørsmålet har gått helt viralt og har blitt sett mer enn 7,6 millioner ganger.

Tror Amanda Henderson har deltatt i et quizprogram for siste gang i sitt liv

Den nå 17 år gamle svenske klimaaktivisten Greta Thunberg har ca. fire millioner følgere på Twitter, og på fredag ​​kunne de se på Twtter at hun hadde endret fornavn til ‘Sharon’ etter at hun selvfølgelig ble gjort oppmerksom på at den britiske skuespillerinnen Amanda Henderson ikke hadde noen anelse om hvem hun var.

Forrige fredag ​​benyttet Thunberg også anledningen på Twitter til å endre alderen fra 16 år til 17 år. Forrige fredag ​​hadde den verdensberømte klimaaktivisten bursdag. Hun feiret også bursdagen sin med en skolestreik foran det svenske parlamentet. For øvrig har Greta Thunberg siden fjernet navnet ‘Sharon’ fra Twitter og igjen bare Greta Thunberg.