Det blir minst en sesong til av «Tulsa King»

0
489

Ikke overraskende har Paramount gitt grønt lys for andre sesong av «Tulsa King». Det kommer etter at Sylvester Stallone som nå har blitt 76 år gammel har bekreftet han vil fortsette å spille mafiaboss fra New York i «eksil» i Tulsa, Oklahoma så lenge de måtte ønske å ha han og så lenge han er fysisk i stand til å gjøre det.

«Tulsa King»-hovedrollen er Sylvester Stallones første TV-serie hittil i karrieren.

Suksessen var nesten garantert for «Tulsa King» i og med at det er «Yellowstone»-skaperen Taylor Sheridan, som har en rekke serier gående parallelt, blant dem «1883», «Mayor of Kingstown» og snart «1923» som er ansvarlig.

Les på Sporten: Brasil går etter manageren med fire Champions League titler

Taylor Sheridan har en egen evne til å skape realistiske historier som engasjerer, gjerne med bruk at superstjerner som er litt på vei ned. Kevin Costner er fantastisk som John Dutton i «Yellowstone». – Sylvester Stallone er ikke mindre spektakulær som Dwight «The General» Manfredi.

«Tulsa King» starter når Sylvester Stallone sin karakter slipper ut av fengsel etter 25 år.

I Tulsa skal han etablere et fotfeste for mafiaen, samtidig som han må passe seg for sin egen mafiafamilie som ikke nødvendigvis vil hans beste.

Les på F7: Kongen åpner Nordens lengste jernbanetunnel

Første sesong slo solid an ifølge en pressemelding fra Paramount+: «Tulsa King» ble årets mest sette nye serie på kabelfjernsyn – og slo blant annet «House of the Dragon».

– Den slo rekorder og drev frem vår største, nye avtaledag i historien – som er årsaken til at vi øyeblikkelig ga grønt lys til sesong to, sier Chris McCarthy, president/direktør for Paramount Media Networks & MTV Entertainment Studios.