Nå gleder vi oss til Indiana Jones And The Dial Of Destiny

0
452

Selv om neste kapittel i historien til Indiana Jones først kommer neste år er traileren ute. – For å si det enkelt Indiana Jones And The Dial Of Destiny ser fett ut.

En ting som er helt sikkert, det blir den siste med Harrison Ford som Indy. Filmstjernen som har rukket å bli 80 år ble spurt om hvorfor han stilte opp enda en gang. – Svaret var enkelt! Cash…. mye cash.

Den nye traileren, kalt Indiana Jones And The Dial Of Destiny, gjør mer enn nok til å fylle deg med et nostalgieksplosjon for karakteren og franchisen, med denne siste filmen som håper å gjøre det The Kingdom Of The Crystal Skull ikke klarte – gi Fords karakter. en passende slutt.

Les: Det blir minst en sesong til av «Tulsa King»

The Dial Of Destiny er den femte Indiana Jones-filmen, en franchise som strekker seg over 40 år.

Mens Steven Spielberg satt i registolen for de fire første filmene, er det nå James Mangolds tur, og etter trailerens utseende har han absolutt fått det klassiske Indy-følelsen, pakking i aksjon, nazister, whip cracks og wise cracks.

LES OGSÅ: Conte har «mistet all tillit» til spiller med nesten 200 kamper for Tottenham

Mens Jones inntar scenen, får vi glimt av den andre skuespillere: Phoebe Waller-Bridge blir sett hele veien, men sier ikke noe før på slutten, mens Mads Mikkelsens Voler ser svært tøff ut.

For å hjelpe med eventyret og for å også få ned gjennomsnittsalderen på rollebesetningen, dukker Boyd Holbrook også opp, og det er ganske emosjonelt når Jones og John Rhys-Davies’ Sallah prater om fortiden og hvordan de savner eventyrene.

Dette Indy-eventyr å huske når det slippes 30. juni 2023.