Lionel Messi setter verdensrekord i «likes»

0
418

På søndag vant Argentina VM finalen i Doha, Qatar mot Frankrike. – Verdens beste fotballspiller Lionel Messi hadde før søndagen vunnet absolutt alt som var mulig foruten VM.

Lionel Messi har vunnet 10 La Liga titler med Barcelona og en Ligue 1 tittel med Paris Saint-Germain. Fra han kom til Barcelona i 2001 frem til han dro til Paris i fjor sommer har han vunnet Copa del Rey seks ganger og Supercopa de España åtte ganger. Messi har løftet Champions League pokalen fire ganger. Super Cup og Club World Cup begge tre ganger.

Les: Nå gleder vi oss til Indiana Jones And The Dial Of Destiny

Med Argentina har han vunnet OL, Copa America og på søndag endelig også VM. – Det har vært hans store drøm siden han var en liten gutt.

Han har vunnet UEFAs Gullstøvel seks ganger og Ballon d’Or Gullballen sju ganger. Han vant også Gullballen for beste spiller i Fotball-VM 2014.

Etter Argentina vant VM skrev Lionel Messi på Instagram: «Jeg drømte det så lenge, jeg ønsket det så mye at jeg fortsatt ikke helt kan tro det»

Den argentinske superstjernen har 401 millioner følgere på Instagram og nå har han flere «likes» enn noen andre idrettsutøvere på en enkelt oppdatering. I skrivende stund har han 55 716 121 likes.

Bare et bilde av et egg har flere «likes», men rekorden på 55,8 millioner vil bli slått i løpet av en time eller to av Messi. – Garantert.

Les på Sporten: Bare en ny sjef kan bringe Karim Benzema tilbake

Argentina vant den spennende VM-finalen 4–2 over Frankrike på straffer. Messi scoret to av Argentinas mål og satte også VM-vinnernes første straffe.

Messi og de andre argentinske verdensstjernene har nå returnert hjem fra Qatar, og klokken 02:40 lokal tid landet flyet i Buenos Aires. Heltene har blitt tatt i mot av tusenvis av fans som ventet ved treningsanlegget, der de skal tilbringe natten før morgendagens parade.


De argentinske VM-spillerne ble fraktet i en buss som var avbildet med pokalen, samt teksten Campeones del mundo (verdensmestere).