Det blir utrolig nok en ny «Dungeons & Dragons» film

0
859

Gary Gygax og Dave Arneson lanserte i 1974 det ekstremt populære rollespillet «Dungeons & Dragons». Siden da har millioner av spillere over hele verden forsvunnet inn i en «fantasy» verden. – Det var vært vanskelig å lykkes med å bringe spillet inn i datamaskiner og kinoer.

I 2000 kom det en forferdelig dårlig «Dungeons & Dragons film med Justin Whalin i hovedrollen og med Jeremy Irons som skikkelig slem. -Makkverket ble stemt frem i 2010 som tidenes 39. verste film av bladet Empires lesere. (Justin Whalin er for øvrig mest kjent for å spille supermann på TV).

Les: Det kommer minst syv nye Kingsman filmer

Neste år er de i gang igjen, også denne gangen med store penger i ryggen og forhåpentligvis bedre manus. Ønske er å skape et «Ringenes Herre type univers» som kan sørge som en franchise med flere filmer og tv serier.

Chris Pine som snart er å se i som snart er å se i Wonder Woman 1984 forhandler om en rolle i den kommende filmatiseringen

Duoen Jonathan Goldstein og John Francis Daley, som tidligere har laget Game Night skal også ha skrevet det siste manusutkastet til Dungeons & Dragons filmen og vil også dele registolen.

Vi vet foreløpig veldig lite om filmen foruten at den naturlig nok befinner seg i en magisk verden. – Det er tenkt å begynne å skyte tidlig neste høst med premiere i 2022.

Her ser du traileren til filmen fra 2000. – Hvis du lurer, han med blå leppestift er en skurk.!

Les på F7: SAS låner 1,5 milliarder av GIEK

Vi krysser fingrene for at den neste filmen blir bedre. – Her er en kort video som lærer deg «the basics».