Det kommer minst syv nye Kingsman filmer

0
933
Ralph Fiennes i den tredje Kingsman filmen

Kingsman filmene har vært en vanvittig suksess, de to første Kingsman: The Secret Service og oppfølgeren Kingsman: The Golden Circle fikk til å kombinere humor med action og stunts på høyt nivå.

Den første filmen som var «rent britisk» ble fulgt opp med en hvor den amerikanske avdelingen (The Statesman) av The Kingsman. Den tredje filmen er en film om opphavet til The Kingsman, en historie som tar oss med til Russland.

Les: Endelig en Marvel-oppdatering!

Den tredje Kingsman-filmen har blitt utsatt en rekke ganger har fått det klingende navnet The King’s Man

Under den britiske Winston Baker-finanskonferansen forrige uke, kunne Marv Films-direktør Zygi Kamasa røpe at selskapet planlegger «noe sånt som syv nye Kingsman-filmer». Er det konturene av en kjempelang rekke av Kingsman-filmer vi aner her? En nokså ordknapp Kamasa fulgte så opp med å si følgende:

«Vi har en Kingsman TV-serie under utvikling, i tillegg til to-tre andre franchiser vi utvikler i samme univers.»

Les på Sporten: Markus Solbakken flytter til Stabæk etter juleferien
Marv Films har tidligere luftet tanken om en spinoff basert på Statesman-byrået, den cowboyhattbærende, whiskey-drikkende amerikanske ekvivalenten av erkengelske Kingsman, så vi har god grunn til å tro at det er én av de nye franchisene Kamasa nevner. Yee-haw og ja takk!

Pedro Pascal i Kingsman: The Golden Circle
Det skal bli spennende å følge med på hva fremtiden bringer for Kingsman-universet, men i mellomtiden kan vi krysse fingrene for at The King’s Man planlagte norgespremiere 26. februar neste år ikke blir flyttet nok en gang.