Det endelige beviset på at tidenes gummitryne har blitt voksen

0
764

Jim Carrey er en atlet på høyt nivå, han bruker kroppen og sitt ansikt på umulig vis for å få oss til å le, den canadiske skuespilleren har blitt superstjerne gjennom sine filmer som Ace Ventura og jakten på den forsvunne delfinen, Masken, Lystløgneren, Fun with Dick and Jane, Jeg, meg og Irene, Bruce Almighty og Yes Man.

Etter han for noen år siden mistet sin store kjærlighet kom kom det en periode hvor han var borte fra rampelyset, for så å begynne å male bilder. – Nå er han involvert i flere prosjekter hvor han spiller på at mye større spekter av følelser. Vi anbefaler at du tar en titt på TV serien «Kidding» hvor han spiller en barne tv onkel «Pickels» som prøver å bevare sin mentale helse, mens hans familie faller fra hverandre.

Les: Kastet ut av nattklubb

Jim Carrey har sammen med forfatteren Dana Vachon sluppet boken «Memoirs and Misinformation» – som handler om en deprimert antihelt som heter det samme som ham.

Ifølge Hollywood Reporter startet bokprosjektet med at Carrey så etter noen som kunne skrive essayer inspirert av maleriene han hadde begynt å lage for åtte år siden.

Blålink: Tech; We are here to help