Kastet ut av nattklubb

0
1888
En dag stappfull av hendelser

Erling Braut Haaland var hjemme i Stavanger i helgen og skapte furore, ikke bare tok han frem motorsagen for å vise alle sine venner på Instagram at han er en skikkelig «lumberjack». Han var også på byen og det var det mange som la merke til.

Ikke overraskende er unge Haaland en populær fyr, noe vi skjønner av all ropingen og trengselen som oppstod. – Som du kan se på videoen kom en vandrebiff av en dørvakt og kastet han ut.

Les: «Fallout» blir Tv-serie med «Westworld» skaperne

Medier over hele Europa kastet seg over «skandalen» og alle mente det var forkastelig av en som skal være forbilde for unge og lovende å være så dritings at han blir kastet ut. – Problemet imidlertid med «skandalen» er at han ikke var full, bare veldig populær.

Dette bekrefter nattklubbens sikkerhetssjef til det tyske mediet Bild. – Dog vil vi oppfordre sikkerhetssjefen å bytte ut sine dørvakter, hvor utkastelsen så hverken vennligsinnet ut eller særlig smart med tanke på smitte av Corona. – som er den offisielle begrunnelsen.

En video på sosiale medier i helgen viste tenåringen som ble sparket ut av nattklubben, noe som fikk flere til å lure på om Haaland ble sparket ut fordi han var for full.

Les på F7: Dette er Tysklands neste landslagssjef

Sikkerhetssjef Cristopher Naesheim at Dortmund-spissen ble bedt om å forlate på grunn av de gjeldende corona-restriksjonene i Norge.

«Sikkerhetspersonalet ble oppmerksom på mengden av mennesker som var rundt Erling Braut Haaland. De visste at fansen ikke ville slutte å omgi ham for å ta bilder og snakke med ham»

Etter hvert ble presset så stort at vi måtte be ham om å forlate klubben».

Sikkerhetssjefen forteller også til Bild at Haaland ikke var full og at han viste ‘total forståelse’ av situasjonen etter en samtale utenfor.

Videoen fra sosiale medier viser at Haaland naturlig nok protesterer mot å bli kastet ut, men situasjonen har ikke umiddelbart fått ytterligere konsekvenser for noen av de involverte. – Som sagt, spark dørvakten og ansett noen som har mer enn en hjernecelle.

Den norske klubben, tyske Borussia Dortmund, har ikke kommentert episoden.

Erling Haalands far, Alf-Inge Haaland, har det til gjengjeld.

Søndag delte han et bilde på Twitter der han erter sønnen:

På bildet kan du se Alf-Inge Haaland ha på seg praktiske klær mens han hugger ved.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The winter is coming ❄️ let’s chop some wood #GOTfeelings #arbaiskar

Et innlegg delt av Erling Braut Haaland (@erling.haaland)