«Det kommer nye Star Wars filmer, men nå vil vi ta en pause»

0
1064

Etter at Disney kjøpte rettighetene til Start Wars universet har det kommet filmer på rekke og rad, dog litt uorganisert. – Suksessen har ikke vært like stor hver gang og «spin off» filmen om Han Solo nesten kan defineres som en flopp.

Disneys administrerende direktør Bob Iger avslørte i et intervju med Bloomberg at serien skal ta litt tid til å «nullstille».

«Vi vil ta en pause, litt tid og nullstille, fordi Skywalker-sagaen kommer til en slutt med denne niende filmen,» sa Iger. «Det kommer til å være andre Stars Wars-filmer, men det blir nå blir det en pust i bakken.»

«En pause er ikke den samme som at det er slutt, selvfølgelig. «Vi har ikke annonsert noen spesifikke planer for filmer etterpå. Det er filmer i utvikling, men vi har ikke annonsert dem»

Les på Sporten: «Han har evnen til å se passasjer som oss dødelige ikke klarer å se»

Det å slippe fem Star Wars-filmer på fire år virker det litt som overkill, og det er en følelse som selv Luke Skywalker selv har uttrykt.

«Jeg skal ikke fortelle Disney hvordan de skal drive sin virksomhet, men er det en mulighet for» Star Wars trøtthet «?», Spurte Mark Hamill nylig i en The Hollywood Reporter podcast. Ja, jeg tror det er, «sa han og besvarte sitt eget spørsmål.

«Jeg har opplevd det, til en viss grad, men de lytter aldri til mine ideer uansett»

Som du kan se i den nye «Star Wars»-traileren (strengt tatt en teaser) er det come­back for Lando og Palpatine. – Selve filmen har premiere 19 desember.