Sony har laget en tv som er 19 meter bred og 5 meter høy

0
1057

Hvis du har en stue som er stor nok til å parkere en rutebuss har du kanskje plass til Sony sin nye TV, den er en enorm og den klart største TVn noen sinne bygget. 

Ved 63 ft (ca 19 meter) ved 17ft (ca 5 meter) er dette komfortabelt verdens største 16K-TV-apparat 4K-oppløsning begynner å bli normen, og det er ikke som det er mye innhold tilgjengelig for dem. Man skjønner ikke alt kan blåses opp i 16.360 x 8640, det må skytes film med tanke på 16k. – Pr i dag finnes det faktisk ikke noe så Sony har måttet lage sin egen «film».

Det som er litt skuffende er at det er bare en illusjon av å være en sjerm, TVn er satt sammen av en rekke mindre.  Sony bruker «Crystal LED» tech, som er det fancy begrepet for mikro-LED-displayteknologi. Dette trenger ikke bakgrunnsbelysning, men klarer å gå mye lysere enn eksisterende OLED-paneler, mens de ikke ofrer dybden på «det svarte».

Demo-enheten ble bygget for japansk kosmetikkgruppe Shiseido, og vises i Yokohama. Det er ikke for generelt salg, så det er ingen prislapp, men for å unngå tvil: nei, du har ikke råd til en.