Det tar 3 måneder før Cyberpunk 2077 er tilbake

0
676

Det som skulle bli årets største suksess ble en enorm nedtur. – Cyberpunk 2077 som allerede var et av verdens dyreste spill blir enda dyrere etter at det polske utviklerselskapet må rette en hinsides lang liste med feil.

Spiller som Keanu Reeves med glede er en del av, var forhåndsbestilt av over 8 millioner frem til lansering 10.desember. – Ikke rart egentlig, alt så fantastisk fett ut. Sony så seg nødt til å fjerne Cyberpunk 2077 fra Playstation butikken og tilbyr alle pengene tilbake.

Selv om det for et par dager siden kom en patch som rettet mange feil er det fortsatt mye som gjenstår.

Les: Å nei: Ed Sheeran er tilbake

Nå har en Reddit-bruker tatt flausen på kornet og klippet sammen en “trailer” for spillet der feilene er redigert sammen til en komisk kollasj. Filmen viser hva du kan forvente deg dersom du kjøper spillet til forrige generasjons spillkonsoller.

Les på Sporten: Etter samtale med Sir Alex Ferguson: «Jeg var klar for å flytte»

Filmen er laget av brukeren u/Campbell_Beans og viser alt fra hvordan bots i spillet dukker opp ut av løse luften, hvordan biler flyr igjennom luften og hvordan buksene på spillkarakteren plutselig forsvinner.

Filmen ble lagt ut for noen dager siden og har allerede langt over hundretusen visninger på YouTube.

Planlegger du å spillet Cyberpunk 2077 kan det være lurt å vente til oppdateringer har fikset de verste feilene. ITavisen testet spillet og ga det 7 av 10.

Det er trist at spillet som det var knyttet så mye forventning til, ikke leverer ordentlig.

Den polske spillutvikleren har vært et forbilde for spillbransjen. Så kom Cyberpunk 2077 med skyhøye forventninger. Da gikk alt galt for CD Projekt Red.

Selv om CD Prosekt Red jobber på høygir med feilretting, vil det ikke komme en relansering før i mars.