Å nei: Ed Sheeran er tilbake

0
784

Er fortsatt irritert på Ed Sheeran som egenhendig har ødelagt en god ide for en film. I 2019 kom filmen «Yesterday» som handler om en musiker uten suksess.

Han oppdager at han er den eneste personen på jorden som kan huske The Beatles etter å ha våknet i en alternativ tidslinje der de aldri eksisterte. – På veien opp på stjernehimmelen møter han Ed Sheeran som seg selv..

Nå kjenner jeg en viss irritasjon igjen!.

Den engelske verdensstjernen gjør comeback med singelen ‘Afterglow’, som du kan se i videoen under passer det perfekt at han sitter med lukkede øye og synger og spiller foran et ikkeeksisterende leirbål.

Ed Sheeran, som fyller 30 år i februar, er i likhet med Taylor Swift tydelig inspirert av amerikanske Bon Iver som for øvrig kommer til Øya festivalen neste år.

Ed Sheeran, som også er kjent som verdens mest populære popstjerne de siste årene, kunngjorde i fjor at han ville ta en lengre pause fra sin akustiske gitar, den pausen kunne godt å vart lengre.

Les: Musikknyheter har funnet frem: «Årets beste internasjonale album 2020!»

Nå som Sheeran er tilbake med Afterglow skjønner vi med en gang han ikke har brukt sin pause spesielt godt, for dette var utrolig kjedelig, som forventet!. – Oppskriften er den samme, hvis du vil la deg underholde i noen minutter på med det dette meget godt produserte innslaget på YouTube. Et godt råd, følg SteveTerreberry han har mye som er veldig bra.

Les på Sporten: Etter samtale med Sir Alex Ferguson: «Jeg var klar for å flytte»

På den annen side prøver trubaduren forgjeves å bli tatt på alvor med like legitim tydelig inspirasjon fra Bon Iver, og han navngir til og med den ‘seriøse’ amerikanske låtskriveren Iron & Wine.

Akkordene han prøver å få frem skal minne om stemningen rundt et leirbål, men uansett hvor klynkende han puster inn i glørne med sin falsettosang, er det ikke noe futt i kjærlighetsballaden.

Det beste man kan si om Sheerans comeback er…