Det vises ikke akkurat «nobel» oppførsel i den nye «The King’s Man» traileren

0
1430

Vi i Popidol kost oss skikkelig med The Kingsman filmene, spesielt den første introduserte noe nytt og forfriskende i «mainstream» filmer. – Det blir helt sikker en treer på kino også, for den kommersielle suksessen har vært upåklagelig.

Det blir TV serie også og her har de tenkt å ta det noen skritt ekstra, ihvertfall hvis vi dømmer ut på traileren som viser en oppførsel som er et god stykke unna å være nobel.

Les: «Hamilton» med Jakob Oftebro får premiere 1. januar

Matthew Vaughns prequel til hans Kingsman filmer viste med den første første traileren er  fra første verdenskrig.

Denne siste tar utgangspunktet opp der den første slapp, med Ralph Fiennes ‘Duke of Oxford, en hemmelig agent, som introduserer unge Harris Dickinson som den nye «Kingsman»

Det er mange drønnende kanoner og eksplosjoner og til og med sverdkamp, ​​men vi får også et mer glimt av de andre lagmedlemmene, spilt av Djimon Hounsou og Gemma Arterton. Plottet finner at heltene våre kjemper mot en supergruppe av historiske tyranner, hvorav en er Rhys Ifans  ser ut til å være Rasputin.

Les på Sporten: Dortmund har nå gitt opp Jadon Sancho

Dette er et dristig trekk for en franchise, og beveger deg bakover og grøfter hovedrollen. Taron Egerton nevnte i fjor at han ikke er med i denne tredje filmen i serien som ga navnet hans, selv om det gjenstår å se om han, og viktigere for mange Colin Firth vil være med.

King’s Man slippes 12. februar neste år.