Call of Duty lansert på iOS og Android

0
824

Mange holder pusten i påvente av at vi skal nå den 25 oktober og utgivelsen av det siste Call of Duty-spillet på Xbox og PlayStation – men nå ser det ut som om vi har noe å bruke tiden på mens vi venter..

Publisher Activision har i dag lansert en mobilversjon av spillet for både iOS og Android, som det kaller «den definitive, mobile førstepersons actionopplevelsen». Det er gratis å spille, og tilsynelatende «rik på funksjoner og innhold».

Les på Sporten: Pique skal opp og riste noen i dress

Spillet samler «erfaringer fra både Modern Warfare og Black Ops-serien med spill», med en rekke funksjoner: et «fullstendig tilpasselig kontrollskjema», forskjellige forskjellige spillmoduser, muligheten til å spille som karakterer du kjenner og elsker fra tidligere spill, og et hav av våpen å spille med.

Det er også en «ny, viltvoksende og passende episk Battle Royale-modus» for de mange Fortnite-fansen der ute – og du kan spille med opptil 100 spillere, som vi håper er like kaotiske og strålende som det høres ut.

Les: Det vises ikke akkurat «nobel» oppførsel i den nye «The King’s Man» traileren

Andre moduser inkluderer ‘Gun Game’ og ‘Search and Destroy’, i tillegg til Team Deathmatch, en stadig populær modus i tidligere spill som ser mål unnlatt i favør av å drepe hvert medlem av motstanderlaget.

Kartmessig vil du ha kapret og Nuketown så vel som et annet ‘enormt og unikt åpent kart.’ Spillbare figurer inkluderer John “Soap” MacTavish og Simon “Ghost” Riley fra Modern Warfare og Alex Mason fra Black Ops.

Spillet vil være tilgjengelig fra i dag – og som nevnt skal konsollspillet komme ut senere denne måneden.