Dette er grunnen til at Taron Egerton ikke blir med i Kingsman 3

0
3968
Taron Egerton i Kingsman: The Secret Service, 20th Century Fox

Taron Egerton kommer ikke tilbake for Golden Circle-oppfølgeren av Kingsman, men den unge stjernen bedyrer det ikke nødvendigvis var det han har blitt intervjuet av Yahoo news i forbindelse med sin nye film Robin Hood og hadde følgende å si: 

«Det betyr ikke at jeg ikke vil være i ‘Kingsman’ igjen ‘

Det var ingen som hadde hørt om Taron Egerton før Kingsman, alt som har skjedd siden da kan han takke rollen som Eggsy.

Les: Emma Thomson skal lage film av «Last Christmas»

«Jeg tror jeg har lov til å si det, men jeg er ikke helt sikker, likevel sier jeg det, jeg er ikke med i neste Kingsman film.

«Det betyr ikke at jeg aldri kommer til å være i Kingsman igjen. Jeg var med regissør Matthew Vaughn for så lite som for noen dager siden, vi gjør fortsatt mye sammen, men det neste kapittelet av reisen i den verden er ikke med meg».

Egerton spilte filmserienes ledende karakter Gary «Eggsy» Unwin, en James Bond-spion som jobber for en hemmelig tjeneste, både i Kingsman og i etterfølgeren Kingsman: The Golden Circle. Vaughn regisserte begge og ga Egerton et innblikk i hva som skulle komme.

«Hans ide for «den nye» er utrolig spennende,» fortsatte Egerton. «Jeg er trist at jeg ikke vil være på den reisen med ham, men det er ikke det siste du har sett av Eggsy.»

Kingsman: Den gylne sirkelen konkluderte med at Eggsy giftet seg med den svenske prinsessen, vi får med andre ord ikke historien om hvordan Eggsy skal balansere livet som ektemann og hjemmeliv og det å være spion. Kanskje Eggsy rett og slett bare er hjemme med den rumpa som den «svenske» prinsessen har skjønner vi det godt:

Når det er sagt, vi gleder oss til Kingsman 3, selv uten Eggsy. -Foreløpig premièredato er 8 november 2019.

Les på Sporten: Ny klubb på gang for Bjørn Helge Riise