Lanserer Disney+ og fjerner nesten alt fra Netflix

0
1147

Det at Disney nå lanserer sin egen strømmetjeneste ville vært en katastrofe for Netflix for bare et par år siden.  Disney er en gigant som står bak flere filmer og serier enn man først tenker på. 

Netflix har de siste årene økt sin egenproduksjon og leverer nå innhold av høy kvalitet, nesten på nivå med de store produksjonsselskapene. – Det er ikke overraskende at Disney nå gjør dette, det som fra utsiden muligens overrasker mer er valget om at de ikke, ihvertfall i første omgang lar Marvel-titlene på Netflix, dette ifølge CNBC.

Netflix prøver også noe nytt og vil lansere den kommende storfilmen Roma først på kino og deretter på egen tjeneste. Strømmetjenesten tror at det kan bli en trend for store titler finner veien innom kinosalen. -Kinomarkedet er enormt spesielt de to første ukene for storfilmer, så vi tipper ventetiden generelt for at filmene skal komme på din egen tv blir kort.

Les på Sporten: «He is going nowhere»

På slutten av 2019 lanserer Disney sin egen strømmetjeneste i USA og raskt deretter også resten av verden.  Navnet blir Disney+:

Disney eier vanvittig mye (du ser et bilde på hva nederst) og alle forutsetninger burde være på plass for å lykkes. Det er to TV serier som de allerede har annonsert som garantert vil vekke interessen for tjenesten hos veldig mange.

En Star Wars-serie rundt Cassian Andor fra Rogue One og en om Marvel-figuren Loki.

Les: Ridley Scott taus om Russel Crowe blir med i Gladiatoren 2

 

Disney+ skal først lanseres i USA, men nettsidene har allerede informasjon på norsk, så det blir ikke nødvendigvis så lenge å vente for oss andre heller.