Disney avslører Star Wars hotellplaner i forkant av Rise of Skywalker

0
934

Snart kan du selge unna det du eier og flytte inn i Disneys Start Wars hotell. – Så langt har vi fått se noen få tegninger av hvordan det vil være, til tross for at folk nesten ikke har fått noe informasjon har mange tatt fullstendig av bare ved tanken. 

Hotellet med navn Star Wars Galactic Starcruiser har nå fått en dato. Hotellet vil være operativt og gi «en altoppslukende opplevelse» i Floridas Walt Disney World Resort fra 2021.

Disney har beskrevet det som en «reise i cruise-stil» der besøkende vil kunne fordype seg i Star Wars for en 24/7 opplevelse.

Star Wars: The Rise of Skywalker har premiere onsdag 18 desember

Les: Steven Spielberg overrasket med E.T «A Holiday Reunion» 37 år etter

De har også delt litt konseptkunst om hva du kan forvente av hotellet, inkludert hvordan du vil bli transportert til og fra Batuu (destinasjonen for Star Wars: Galaxy’s Edge i Disney’s Hollywood Studios).

Du vil forbli i Star Wars-universet når du går ombord på transportskip som tar deg direkte til Black Spire Outpost på Batuu.

Les på Sporten: Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda

Andre områder i Galactic Starcruiser inkluderer «The Bridge» hvor du kan betjene skipets navigasjonssystemer, ta en drink i Silver C Lounge og se ut i verdensrommet fra din egen «cabin».

I utgangspunktet høres det ganske episk ut. Vi vet ennå ikke når du kan booke deg et sted ombord, men hvis du vil ha Star Wars-fantasien din, kan du registrere deg for oppdateringer på Starwarsgalacticstarcruiser