Jason Reitman er nostalgisk i Ghostbusters: Afterlife traileren

0
778

Neste sommer når den engang kommer er det klart for Ghostbusters: Afterlife og ut i fra det vi ser av Jason Reitman sin første trailer gleder vi oss. Jason er sønnen til Ivan Reitman den originale Ghostbusters og regissør av blant annet  Thank You for Smoking, Juno og Up in the Air.

Ghostbusters: Afterlife fungerer som en direkte oppfølging av de to originale filmene og tar ikke hensyn til floppen med damer som skal fange spøkelser.

Les: Steven Spielberg overrasket med E.T «A Holiday Reunion» 37 år etter

Vi liker det vi ser, vi aner at filmen vil være full av nostalgi. Det er tydelig at Sony, Columbia og Ghost Corps prøver virkelig hardt å trylle frem magien som gjorde dette til en så varig franchise for flere tiår siden.

I hovedrollene finner Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace og Paul Rudd. I den nye filmen følger vi en familie som sporer arven deres tilbake til en liten by i Oklahoma, hvor de lærer om arven og de uhyggelige hemmelighetene til selve byen.

Les på Sporten: Franscesco Totti signerer med sin første klient

Sammen med dem er selvfølgelig stjernene i originalfilmen fra 1984, spesielt Bill Murray som Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd som Dr. Ray Stanz, Ernie Hudson som Winston Zeddemore, Sigourney Weaver som Dana Barrett, og Annie Potts som Janine Melnitz .

Ghostbusters: Afterlife ankommer 10. juli 2020.