Slettes ikke umulig det blir en Talking Heads-gjenforening

0
1000
David Byrne

Talking Heads var et av de virkelig store på 80 tallet og de fikk sin inspirasjon til navnet fra TV som hadde begynt å filme utsnitt av hoder som snakket, spesielt i nyhetssendinger. Vokalist og «bandgeni» David Byrne hadde alltid på seg for store dresser i bandets utradisjonelle videoer og sceneopptredener. 

Bandet gikk i oppløsning i 1991 og har bare en sjelden gang siden det gjort unntak fra deres «oppløsthet», sist de sto på scenen sammen var i 2002 – i forbindelse med innlemmelsen i Rock & Roll Hall of Fame.

Les: HBO lager serie basert på Erlend Loes roman «Muleum»

 

Da en ny offisiell Talking Heads-konto dukket opp på Instagram denne uken, var det mange fans som øynet håp om en mulig gjenforening for det ikoniske bandet. – Dog er kontoen foreløpig tom.

Selv om det nyheter på gang i Talking Heads-leiren, betyr det sannsynligvis ikke det fansen håper aller mest på.

Ifølge det amerikanske bransjebladet er den nye Instagram-kontoen opprettet av Talking Heads-gitarist Jerry Harrisons nye manager i forbindelse med en turné gitaristen skal legge ut på sammen med Adrian Belew og funkbandet Turkuaz.

På turnéen skal bandets klassiske album Remain in Light (1980) spilles i sin helhet.

Talking Heads-frontmann David Byrne har alltid vært avvisende til en gjenforening, og gjør for tiden stor suksess på hjemmebane i New York med Broadway-versjonen av hans siste turné i kjølvannet av albumutgivelsen American Utopia.

Les på Sporten: Manchester United fans angrer etter Jesse Lingard forteller sin historie