Donald Trump driter seg ut når han prøver seg på Indias største stjerne

0
961
Sachin Tendulkar

Cricket er religion i India med over 400 millioner blodfans. Den største av dem alle Sachin Tendulkar. Det er skikkelig putetv når man ser Donald Trump snøvle seg igjennom en tale hvor han prøver å hylle Indias store stjerner, han burde tatt seg tid til å øve inn navnet ‘Sachin Tendulkar’ det er ikke spesielt vanskelig.

Cricket er en religion i India, Hver ung gutt eller jente drømmer om å spille i den berømte blå skjorta mens hundrevis av millioner mennesker heier deg på.

Les: Steven Spielbergs datter blir pornostjerne

Spillerne er i nærheten av guddommer, knapt i stand til å gå ut i frykt for å bli oversvømmet av horder av vilt entusiastiske fans.

Spillere som Virat Kohli og Rohit Sharma er noen av de største navnene i indisk cricket, sammenlignet med Sachin Tendulkar er de nesten ingenting.

‘The Little Master’ er ganske bokstavelig talt en gud i India takket være hans evne til å alltid vinne kamp eller kamp.

I en karrière som strekker seg over fire tiår, la Tendulkar opp ikke mindre enn 15.921 testløp, og 18.426 ODI-løp.

Les: Leeds-stjernen skal fristes med Champions League-spill

Sachin Tendulkar

Det er da fornuftig å hylle Sachin på besøk i India som et middel for å etablere felles grunnlag med vertene dine – noe som er akkurat det USAs president, Donald Trump, prøvde å gjøre.

Imidlertid kan det ha vært en god idé å lære å uttale det mest kjente navnet i India før du prøvder det i en tale foran tusenvis av mennesker.

Hvis det er ett navn du ikke vil ta feil i India, er det Sachin.

Trump var ikke engang i nærheten.