Eli Roth skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill

0
685

Borderlands er ikke et spill som har massevis av følelser og rare ting som er vanskelig å filme, hvis det er noen utfordring er det å finne historie i tillegg til det som er en utrolig fet og «farlig» verden.

Vi gleder oss, men må innrømme vi er litt nervøse for valg av regissør, Eli Roth mannen bak filmer som Hostel, Knock Knock og The Green Inferno har fått oppdraget. – Filmene er ekstremt voldelige og direkte ekle og kvalmende. Vi får håpe det ikke blir for mye gørr. Med Borderlands er det mulig å gå i alle retninger når filmen skal lages.

Les: Quentin Tarantino og hans 20 år yngre kone, Daniella, er foreldre for første gang

Borderlands har solgt mer enn 57 millioner enheter på verdensbasis. Mer enn en million spillere spiller fortsatt åtte år gamle Borderlands 2 hver eneste måned.

Lionsgate har lenge sittet på rettighetene til å filmatisere det populære skytespillet, og i fem år har far-og-sønn-teamet Avi Arad og Ari Arad (Spider-Man, Iron Man) forsøkt å få en produksjon på beina. Craig Mazin(Chernobyl) er den siste manusforfatteren til å jobbe med spillfilmen. – Det lover forsåvidt bra for at det blir en handling.

Eli Roth er best kjent for provoserende skrekkfilmer, vi tipper at Borderlands-filmen kommer til å ble mer blodig enn videospillet, hvor det allerede er mer enn nok.

Les på Sporten: Manchester City har sendt inn en anke

Handlingen i Borderlands dreier seg om en gruppe på fire Vault Hunters, som reiser til den fjerne planeten Pandora for å jakte på et utenomjordisk hvelv som det ryktes å inneholde avansert alien-teknologi. De ender fort opp i kamp mot det lokale dyrelivet og bandittbefolkningen, når de prøver å stoppe overhodet for en privat hær fra å nå hvelvet først.

«Jeg er så spent på å dykke inn i Borderlands’ verden, og jeg kunne ikke gjort det med et bedre manus, produsentteam og studio,» sa Eli Roth i en pressemelding.

Les på F7: NRK har solgt Marienlyst

Lionsgate har ikke annonsert noen skuespillere som skal spille i Borderlands, og vi vet ikke når filmen kommer til å ha Norgespremiere.