Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!

0
901

Dette må svære en av årets aller største skandaler, Memphis Grizzlies-stjernen Derrick Rose så ganske underveldet ut på Drakes konsert og ble distrahert av mobiltelefonen hans

Derrick Rose ble tatt i å spille sjakk på mobiltelefonen i stedet for å se Drake,3 på den kanadiske rapperens konsert onsdag.

Les: Selvsagt heter det andre barnet til Rihanna og A$AP Rockys noe sprøtt

Drake har turnert siden juni 2023, men ettersom hans første turné på fem år begynner å nærme seg slutten, klarte han tilsynelatende ikke å underholde alle de fremmøtte. Grizzlies’ point guard tok til mobiltelefonen sin for å lindre kjedsomheten hans, og bestemte seg for å spille sjakk i stedet, og kona hans, Alaina, kastet ikke bort tid på å la Instagram-følgerne sine få vite hva som foregikk.

«Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!»


Paret pleide å være ganske nære, med Drake som ga hyllest til basketballstjernen i begynnelsen av en av hans 2016-show.

Rose gikk opp på scenen med den flere ganger Grammy-vinneren da Drake sa: «Jeg kommer til å bli på scenen i kveld, men det er en fyr du må takke for det.

Jeg vil bare vite om New York City kan lage noe bråk for ham. New York City, jeg vil at du skal lage litt støy for den legendariske D-Rose i kveld.»

Så det er uklart hva som fikk den to ganger FIBA verdensmesteren til å bli distrahert fra musikken, men NBC5 Chicago rapporterte at Roses nylig hadde en liten bryllupsseremoni dager før de deltok på showet.

Les på Sporten: Forlater Paris Saint-Germain etter 416 kamper

Drake sliter med motivasjon?
Drake er utrolig populær, etter å ha solgt over 170 millioner plater over hele verden og opplevd vedvarende suksess gjennom det siste tiåret.

En av kollegene hans antydet imidlertid at kanadieren kunne slite med å finne lyrisk motivasjon for verkene hans.

«Jeg spurte ham for en stund siden, jeg sa noe sånt som «Mann, hvorfor lager du ikke sanger som du pleide?»», sa den andre rapperen Lil Yachty til hiphopdx.com. «Jeg tenkte: «Hvorfor lager du ikke kjærlighetssanger, som de sangene som får folk til å savne eksen?»

«Jeg tror han forklarte meg hvordan det er vanskelig for ham å lage musikk om ting han ikke har å gjøre med eller opplever, noe som åpnet et øye for meg fordi jeg på den annen side, som låtskriver, kan bare gå og lage noen ting. opp.»

Han fortsatte: «For ham er alt ekte. Alt er trukket fra noe. Kanskje han ikke har vært forelsket på en stund for å elske, dyp kjærlighetsmusikk eller hva tilfellet måtte være.»

Les på Radiosporten: Saksøker klubben for drøye fem millioner, nå ønskes han velkommen tilbake