Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

0
1095
Olivia Dunne

Vel vi tror det gjerne, men likevel Olivia Dunne som abolutt har utseende med seg er overrasket over at hun flere følgere enn Michael Phelps. Hun har nå passert 4 millioner følgere på Instagram og er svært ettertraktet i alle magasiner fra Elle til Sportsillustrated.

20 år gamle Olivia Dunne er en del av LSU Tigers kvinnegymnastikklag, og hun er den høyest verdsatte kvinnelige college-utøveren i 2022. – Forbes har beregnet hennes verdi på 3,1 millioner dollar på bakgrunn av den enorme interessen som hun genererer.

Les: Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!

Olivia Dunne kunne ikke helt tro på nyhetene da hun ble informert om at hun hadde flere Instagram-følgere enn svømmesuperstjernen Michael Phelps.

Enten det er innlegg om sommerferien eller forberedelsene i forkant av turnsesongen i LSU, kan ikke Dunnes følgere få nok av henne. – Når det gjelder Phelps, er den nå 38-åringen allment ansett som tidenes største olympier. Med 23 olympiske gullmedaljer og 33 verdensmesterskapsmedaljer.

Selv om Phelps hadde en imponerende svømmekarriere, ser det ikke ut til at han kan holde tritt med Dunne når det kommer til Instagram-følgere. Mens Dunne har 4,4 millioner følgere på plattformen, henger Phelps etter med én million, 3,4 millioner.

Les på Sporten: Det gjør ingenting at prisen nå er over 1,5 milliarder når man kan ta innersvingen på gigantene i Manchester


Under et intervju med Sports Illustrated ble Dunne spurt om hun eller Phelps hadde flere Instagram-følgere.

«Michael Phelps. Sikkert,» svarte Dunne selvsikkert.

Da 20-åringen ble fortalt at hun tok feil, ble hun sjokkert.

«Ingen måte, det er ingen måte. Det er sprøtt»

At DETTE! skal skape større oppmerksomhet enn svømmingen til Micharl Phelps er sjokkerende.