Ozzy Osbourne gjør seg klar for et stort comeback

0
800
Ozzy Osbourne kommer aldri til å bli en pensjonist

Ozzy Osbourne kommer tilbake til scenen. Den legendariske britiske musikeren og sangeren, som kjemper mot en uhelbredelig sykdom, jobber med et nytt album. Dessuten ønsker Osbourne å reise på turné.


Ozzy Osbourne ga nylig et intervju til magasinet Metal Hammer. I samtalen avslørte han planene sine for de neste månedene. Det viser seg at musikeren ønsker å komme tilbake med en ny utgivelse og en konsertturné.

Les på F7: Sir Michael Caine har bestemt seg for å slutte som skuespiller

Ozzy Osbourne måtte avlyse alle planlagte konserter for en tid siden på grunn av helsetilstanden hans. Den kjente sangeren, nå 74, har slitt med de helsemessige konsekvensene av en firehjulingulykke for fem år siden og progressiv Parkinsons sykdom i fem år.

Les på Sporten: Arsenal kan avslutte en syv år lang jakt på Premier League-stjerne både Arsene Wenger og Mikel Arteta ønsket

Nylig gjennomgikk musikeren den siste av de planlagte ryggradsoperasjonene, som skulle hjelpe ham med å gjenvinne full fysisk form, gjøre det lettere å gå og helt eliminere smertene han følte. Nå vil musikeren tilbake på jobb.

– Jeg kommer i form. Jeg har nylig spilt inn to album, men jeg vil spille inn ett til og så dra på turné. Jeg har akkurat begynt å jobbe med det nå, og vi skal spille det inn i begynnelsen av neste år. Jeg vil ta meg tid med dette – sa han.