Du kan slutte å betale nå John Arne, du er faktisk gift!

0
1453
John Arne Riise er med i den nye sesongen av «I lomma på Silje» med forbrukerøkonom Silje Sandmæl. Foto: Nordic Entertainment Group

Å bli med i programmet «I lomma til Silje» er like pinlig som å sende ut SMS meldinger til hele kjendisnorge, delta i «Ex on the beach» eller stille opp som bonde i Petter Stordalen sin låvefest. 

I en åpenhjertelig samtale med forbruks-økonom Silje Sandmæl i programmet «I lomma til Silje» hvor i en slags kjendis versjon av luksusfellen bretter ut sin økonomi. – Ikke overraskende er John Arne Riise som for noen år siden ble lurt av sin agent og rådgiver for masse penger i trøbbel på grunn av sitt vanvittige forbruk.

Les: Plutselig spilles Plague Inc igjen, men hvor nøyaktig er det egentlig?

Han forteller blant annet at han er ivrig til å kjøpe gaver til sin kjære nye kone, 30 år gamle Louise Angelica Riise og tar hun med ut og spiser hver eneste dag året igjennom. – Dette sammen med ekstrem klesshopping blir ekstremt dyrt.

Du kan slutte å betale John Arne, du er faktisk gift

Forbruket som tidligere Liverpool og Roma spiller John Arne Riise har lagt opp til sammen med sin kone minner mest om det man har i en tidlig fase hvor man skal «kjøpe» seg tilgang til kjærlighet. Vi har alle brukt over evne i perioder, men når snøret er i bånn og man er gift og har barn er det ikke nødvendig lenger.

Programmet ‘In my pocket on Silje’ har sesongpremiere i dag. Her tar den norske forbrukerøkonomen Silje Sandmæl lupen og ser dypt inn i den norske kjendisens kontoutskrifter for deretter å lære dem hvordan de skal styre økonomien.

I pressemeldingen forsvarer Silje sin første gjest:  «Mange vil bli sjokkert over hans høye utgifter. Men man må huske på at John Arne har vokst opp i fotballmiljøet, der den slags summer nesten blir regnet som melk og brød»

Kveldens program, som vises på norsk TV3 og Viaplay, viser blant annet at 39 år gamle John Arne Riise, ikke setter av penger til sparing. Det var derfor banken hans i utgangspunktet ikke ønsket å låne ham penger da han og kona, 30 år gamle Louise Angelica Riise, måtte låne penger til et nytt hus i Tønsberg.

I programmet beregner Silje Sandmæl at John Arne Riise har brukt et gjennomsnitt på 25.000 norske kroner det siste året på gaver til kona pr måned. John Arne Riise på ett år har spist på en restaurant ikke mindre enn 360 ganger – ofte sammen med kona. Og dette er til og med uten å inkludere restaurantbesøk på forretningsreiser. Ifølge Silje Sandmæl utgjør totalprisen for de mange restaurantbesøkene 160.000 kroner.

Les på Sporten: Leeds skal stanses – henter inn Premier League-spiller

I løpet av et år brukte paret nesten en halv million kroner på klær og sko.