Mick Jaggers datter: Nå som undertøysmodell for Victoria’s Secret

0
1270
Georgia May Jagger med det berømte reflekter sola for å få mer farge trikset. Virker også med aluminiums folie

28-årige Georgia May Jagger har arvet litt av tannstillingen fra sin far rockelegende og vokalist for The Rolling Stones Mick Jagger. – Hun har ikke arvet sin fars hemningsløse vokalprestasjoner, men hun har en, som sin far, en gjennomtrent kropp som hun nå viser frem forsiktig innpakket i undertøy fra Victoria’s Secret.

I mer enn ti år har Georgia May Jagger jobbet som en populær modell for gigantiske motegiganter som Chanel, Balmain, Versace, Louis Vuitton og Tommy Hilfiger. Men nå tar hun steget i en mer fargerik og gavmild retning som undertøysmodell for Victoria’s Secret.

Les: Plutselig spilles Plague Inc igjen, men hvor nøyaktig er det egentlig?

Georgia May Jagger skryter av sin fotoserie for Victoria’s Secret med et innlegg på Instagram der hun har på seg et «nasty», utfordrende hvitt antrekk. Georgia May Jagger sin kommentar er sylskarp og syrlig:

‘Victoria’s Secret – For Love and Lemons’

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@victoriassecret X @forloveandlemons

Et innlegg delt av Georgia May Jagger (@georgiamayjagger)

Georgia May Jagger har stjernegener fra sin verdensberømte far Mick Jagger og hennes  verdensberømte mor Jerry Hall, som var en av verdens mest populære modeller i mange år. Mick Jagger og Jerry Hall var gift i perioden 1990 til 1999 og fikk fire barn sammen. (Man kan ikke regne med det varer for alltid hvis du gifter deg med Mick Jagger)

Les på Sporten: Moderne fotball

På et annet bilde fra den flotte fotoserien, kan du se Georgia May ha på seg svart undertøy mens hun sitter på en seng med en gul dyne. Og i bakgrunnen kan du se et gult tapet pyntet med blomster.

«Lurer på hva jeg skal ha til middag??- et eller to ris-korn..hm»

Spennende saker!