Dwayne Johnson avduker «Black Adam» JSAs nye plakater

0
411

Dwayne ‘The Rock’ Johnson har måttet vente med sin DC-filmdebut som hovedrollen i den nye ‘Black Adam’-filmen som skal debutere senere i 2022. I utgangspunktet skulle filmen ha premiere i midten av 2022, men filmen ble skjøvet tilbake til oktober 2022 på grunn av planleggingskonflikter fra andre DC-filmer.

The Rock valgte å tre ut av Fast & Furious filmene i håp om at Black Adam skulle bli til en film serie.

Det ser lovende ut, men holdepunktene er få. – Vi får se noen utrolige plakater fra filmen som viser ham, men de har også flere karakterer fra filmen. Han kunngjorde også at verdenspremiertraileren til ‘Black Adam’ kommer 8. juni. Vi snakker om en lang trailer, ikke teaserne vi har sett fra filmen så langt. Det er mer en ytterligere forklaring av filmens handling og noen av de store actionsekvensene i filmen også.

Les: Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

Justice Society of America står i sentrum.
Tanken er at de må komme sammen for å stoppe Black Adam fra å få det han vil ha i filmen. Hvis du har fulgt ‘Shazam’-historien, var Black Adam det aller første mennesket som fikk kreftene fra trollmannen Shazam. I denne Black Adam-filmen er det indikasjoner på at han går tapt etter tusenvis av år låst borte fra menneskeheten.

Les: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

For Dwayne ‘The Rock’ Johnson er dette uten tvil hans største lidenskapsprosjekt til dags dato, og han har forberedt seg på rollen på best mulig måte. Mange kostymer som bæres av skuespillere når de spiller superhelter, bruker polstret materiale for å forsterke dem. Johnson nektet imidlertid å gjøre dette og bestemte seg for å øke treningen for å se så muskuløs ut som mulig på en naturlig måte.

Du kan se fra hans mange treningsvideoer på IG at Dwayne tok rollen ekstremt seriøst. Vi er i ferd med å oppleve denne skuespilleren som vi aldri har sett ham før og spille en karakter som regnes som både en skurk og en antihelt. 8. juni blir datoen, sett av i kalenderen.